Закъснелите готвят нови видове зомби дрога подправка, 20 пъти по-силна

...
Закъснелите готвят нови видове зомби дрога подправка, 20 пъти по-силна
Коментари Харесай

Шефовете на затворите се надпреварват да спрат лаборатория в стил „Breaking Bad“, произвеждаща супер силна подправка

Закъснелите готвят нови типове зомби дрога фалшификация, 20 пъти по-силна от елементарния вид. Доклад от затвор разкри, че интервенцията в жанр Breaking Bad се организира в загадка лаборатория зад решетките. И началниците на пандиза в този момент се борят да го затворят, преди новата кристална форма на опиата да провокира безпорядък.

Подправката, която може да съдържа отрова за плъхове и разтворители като лепило, багра и почистващи течности, постоянно се пуши в джойнт, в жанр канабис. Но предприемчивите изостанали са намерили метод да го трансфорат в кристали и да го създадат по-силен посредством прибавяне на повече химикали – тъкмо както в сериала на Netflix Breaking Bad, където преподавател по химия основава своя лична спонтанна лаборатория за метамфетамин.

Източник от пандиза сподели: „ По-голямата част от времето пандизчиите пушат спайс посредством vapes, само че билковите подправки към момента се въртят, а в този момент и кристалните подправки. Всеки път, когато мислим, че се оправяме, съставките се трансформират. Сега имаме зат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР