Закачалките в обществените тоалетни са нещо съвсем нормално. Те са

...
Закачалките в обществените тоалетни са нещо съвсем нормално. Те са
Коментари Харесай

Ако видите такава закачалка в обществена тоалетна, веднага звънете в полицията ВИДЕО

Закачалките в публичните тоалетни са нещо напълно обикновено. Те са нужни, само че обърнете внимание на структурата им. Полицията предизвестява, че някои от тях може да са в действителност скрита видеокамера, а това към този момент е противозаконна.

Затова, когато отивате на публични места от подобен вид, обърнете внимание на закачалките.

Важна е формата. Ако в горната си част имат неголяма хлътналост, имате цялостно право да се усъмните и евентуално се касае за тъкмо такава скрита видеокамера.

Ако по една или друга причина не желаете да подавате сигнал в полицията, то може да прикриете камерата с дреха или с лейкопласт.

Подобни устройства се продават в огромните уеб сайтове за електронни джаджи и костват 60 евро. Такива закачалки могат да бъдат купени и в България.



Те имат и детектор за придвижване и се включват едвам тогава. Самите закачалки са замислени като средство за сигурност в дома и предпазването от крадци.

Всичко, което би трябвало да се направи, е да поставите карта памет в структурата. Но откакто тези съоръжения почнали да набират известност, от тях към този момент се възползват и хора с не напълно чисти цели.



За страдание в някои от уеб страниците за възрастни видеата от публични бани или тоалетни са много търсени. Това носи огромни пари, по тази причина и бъдете извънредно деликатни, в случай че забележите някъде такива закачалки.

Превод и редакция БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР