Захир Ахмед, чичото на Юсуф, каза пред Sky News: Не

...
Захир Ахмед, чичото на Юсуф, каза пред Sky News: Не
Коментари Харесай

Юсуф Махмуд Назир: Родителите на дете, което почина от пневмония, след като не му беше предложено болнично легло, искат ново разследване на смъртта му

Захир Ахмед, чичото на Юсуф, сподели пред Sky News: „ Не сме съгласни с констатациите от това Вярваме, че е неакуратен.

„ Ако нещата бяха направени както трябваше, ние към момента имаме вяра, че Юсуф щеше да е тук и да играе в този момент. “

Юсуф първо се оплака от възпалено гърло на 14 ноември 2022 година Родителите му го заведоха при техния персонален доктор, който му предписа антибиотици.

На идващия ден, когато здравето на сина им не се усъвършенства, те го закараха в отделението за незабавна помощ в Ротеръм Многопрофилна болница.

Г-н Ахмед сподели, че фамилията споделило на личния състав, че Юсуф „ се задъхва “, само че въпреки всичко трябвало да чака шест часа, с цел да бъде прегледан.

Марша Грант: Момче, на 13 години, признава, че е предизвикало гибелта на жена, блъсната от лична кола в Шефилд

" Казаха ни, че имат огромен проблем с личния състав ", сподели господин Ахмед. " Ние споделиха им, че „ довечера имаме един доктор и те също се грижат за възрастните след среднощ, както и за всички деца “.

Когато един доктор най-сетне прегледа Юсуф, той беше диагностициран с тежък тонзилит.

Въпреки че фамилията споделя, че е споделило на медиците, че Юсуф има проблеми с преглъщането, той е изпратен вкъщи с курс на антибиотици в течна форма.

Ноември 2022 година: Семейството „ желае отговори “ над гибелта на петгодишно дете

Шест дни по-късно положението на Юсуф се утежни и той беше откаран с кола за спешна помощ в детската болница в Шефилд.

Той умря на 23 ноември от пневмония.

Независимият отчет откри, че равнищата на медицинския личен състав са били под предстоящите през нощта, когато Юсуф е бил прегледан в общата болница в Ротърхам.

Но прегледът заключи, че забавянето на прегледа от доктор не би трансформирало резултата от решението за изпрати Юсуф вкъщи с антибиотици.

Разследването също по този начин откри, че има свободни кревати, в случай че се наложи да бъде признат.

„ Ако той (лекарят) беше видял Юсуф по-рано, щеше да го направи е изпратен вкъщи по-рано ", се споделя в отчета.

Изображение: Родителите на Юсуф не са удовлетворени от отчета за гибелта му

Говорейки пред Sky News, доктор Джо Бихан, медицински шеф на The Rotherham NHS Foundation Trust сподели, че Rotherham Многопрофилната болница направи " незабавни промени в личния състав в педиатричното поделение " след гибелта на Юсуф и от този момент добави спомагателен личен състав в отделението за незабавна помощ.

" Юсуф чака повече от шест часа, с цел да бъде прегледан от доктор ", тя сподели, „ което не е нещо, на което бихме се надявали, ние се надяваме, че децата чакат по-малко време от това. “

Когато го попитаха за реакцията на фамилията на Юсуф към отчета, доктор Бихан сподели: „ Както доверие Мисля, че е в действителност значимо да разсъждаваме върху опита, който фамилията на Юсуф е имало, където знаем и разбираме, че фамилията на Юсуф се усеща по този начин, като че ли не е било изслушано.

" Въпреки това, това, което знаем от отчетът беше, че нищо, което бихме могли да създадем по това време, не би трансформирало тъжната гибел на Юсуф, тъй че знаем, че нашите грижи са били подобаващи. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР