Захари Бахаров е с роля в осмия филм Мисията невъзможна:

...
Захари Бахаров е с роля в осмия филм Мисията невъзможна:
Коментари Харесай

Захари Бахаров влиза в „Мисията невъзможна 8“?

Захари Бахаров е с роля в осмия филм „ Мисията невъзможна: Пълна отплата – втора част “. За това загатна режисьорът и сценарист на продукцията Кристофър Маккуори, публикувайки в Туитър.

Маккоуори показа фотография от излизащия през 2023 година екшън в профила си с описанието „ Споделяме една и съща съдба…
 
                             

Бахаров се вижда в назад във времето. Актьорът е споделил обявата в профилите си в обществените мрежи, само че без коментар. Името му, както и на останалите двама артисти, към момента не може да се откри в актьорския състав на кино лентата, разгласен в IMDb, написа " Площад Славейков ".

Улика за присъединяване на Бахаров в „ Мисията невъзможна 8 “ предлага и Инстаграм профилът на съветския артист Иван Ивашкин, който през лятото показа свое общо селфи с българския и полския си сътрудник.
 
                             

„ Поляк, българин и руснак се срещнали на английското поле. Звучи като началото на занимателна история (и в действителност е такава). Това е краят на втората седмица фотоси за план, чието име към момента не мога да назова. Сега влизаме в третата седмица ", писа съветският артист тогава.

„ Мисията невъзможна 7: Пълна отплата – първа част “ ще има премиера през 2023 година, излиза наяве от IMDb. В актьорския състав на седма и осма част към този момент са доказани имената на Том Круз, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби, Саймън Пег и други. Снимките на седмия филм завършиха през есента на 2021 година

 

Първоначалното желание на Маккуори е било да снима седми и осми филм поредно без отмора, само че проектите се трансформират поради графика на Круз – фотосите на осмата „ Мисия “ съответстват с рекламното турне на „ Топ Гън: Маверик “.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР