„Загубите на БДЖ са 2021 г. са в рамките на

...
„Загубите на БДЖ са 2021 г. са в рамките на
Коментари Харесай

Николай Събев: За последно съм се возил с влак през 1989 година, беше кошмар

„ Загубите на БДЖ са 2021 година са в границите на 41 милиона лв. “, сподели министърът на превоза Николай Събев в „ Тази неделя “ по

Той разяснява, че цената на пътническия билет за трен може да се вдигне единствено в случай че БДЖ предложи по-добро качество на услугата.

„ Трябва да има интернет, би трябвало да са чисти вагоните, би трябвало да се съблюдава разписанието. Това е моментът, в който можем да продаваме и смесен билет “, сподели още Събев.

Относно реклама на БДЖ по радиото, в която жителите се приканват да не се качват или слизат от влаковете по време на придвижване, Събев разяснява, че тя ще бъде спряна.

„ Новото управление има съответна задача – след месец и половина обзор, главната задача на това управление е дружно с нас да забележим кой е моделът, който желаеме да следваме и да забележим каква е картата, с която да реализираме този модел “, сподели Събев.

Той разяснява, че е допустимо да се понижат разноските на БДЖ с 30% още през тази година.

Относно полетите София – СкопиеСъбев разяснява, че към момента не са подготвени плановете за разноските, като не е ясно какъв брой ще костват. Първият демонстрационен полет ще бъде на 11 февруари.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР