Загубата на един час сън никога не е идеална, но

...
Загубата на един час сън никога не е идеална, но
Коментари Харесай

Експертът по съня ви призовава да направите промени днес, за да избегнете проблемите със смяната на часовниците

Загубата на един час сън в никакъв случай не е идеална, само че има неща, които можете да извършите, с цел да улесните себе си.

Часовникът смяна се случва два пъти в годината, само че по някаква причина постоянно съумява да ни изненада. Тази година това ще се случи в неделя, 31 март, която тази година е и Великденска неделя.

Така че за жалост ще се пъхнете във вашия великденски шоколад, знаейки, че сте изгубили един час сън. Лятното часово време ще стартира в 1 сутринта, когато ще видите автоматизираните часовници, като този на смарт телефона ви, ненадейно да скочат на 2 сутринта.

Не е изненадващо, че това евентуално ще обърка вътрешния ви часовник за няколко дни, съгласно специалист по съня. Като се има поради това, има някои неща, които можете да извършите, с цел да се подготвите за смяната през днешния ден - и това може да има огромно значение.

Експертът по съня Джеймс Уилсън от името на BettingSites.co.uk сподели, че като се подготвите авансово, „ би трябвало да сте добре “, откакто смяната настъпи. Дже...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР