Загубата на БСП на евроизборите е резултат от доста фактори.

...
Загубата на БСП на евроизборите е резултат от доста фактори.
Коментари Харесай

Аламанов: С тотално сбърканата стратегия на Нинова БСП се загуби

Загубата на Българска социалистическа партия на евроизборите е резултат от много фактори. Това съобщи пиар специалистът Любомир Аламанов пред БНР.

„ Един от тях е тотално сбърканата тактика, наложена от Корнелия Нинова, която от година и половина насам нещо се обърка и реши да поведе Българска социалистическа партия към зоната на консервативно-християнската част от гласоподавателите, с концепцията да хване тези консервативни хора, които милеят за обичайно българско семейство, и да се сбие на терена на патриоти, на „ Възраждане “. Това загуби образа на Българска социалистическа партия, загуби се концепцията за същинска лява партия “, показва специалистът.

Според него гласоподавателите са в очакване на нещо ново.

„ За първи път видяхме странния факт – интензивно негласуване, само че интензивно очакване на нещо ново. Борисов усеща хората и обърна акцията по средата, махна всички и потегли самичък. Той усети, че има проблем. Имаше и шанс, че нямаше действителен съперник “, съобщи още Аламанов.

„ И евроизборите с акцията преди тях, и последвалата суматоха в някои от представителите на Българска социалистическа партия и връзката вътре в партията и към нас, приказва, че тези избори бяха вътрешнопартийни, не толкоз ориентирани против съответните техни съперници в Екологичен потенциал “, разяснява от своя страна проф. Росен Стоянов. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР