Загряването на телефона е често срещано явление, което може да

...
Загряването на телефона е често срещано явление, което може да
Коментари Харесай

Защо ми загрява телефонът?

Загряването на телефона е постоянно срещано събитие, което може да породи известни терзания. То се демонстрира в прекалено стопляне на екрана или гърба на мобилното устройство, вследствие на което смарт телефонът доста забавя функционалностите и скоростта си.

В някои случаи загряването на телефона може да аргументи автоматизирано изключване на устройството. Това обаче е добър знак, тъй като значи, че телефонът демонстрира защитна реакция и изключва своето зареждане.

Загряването на телефона може се аргументи в резултат на разнообразни фактори. Ето кои са най-честите аргументи за загряване на телефона:

Продължително излагане на слънце

Загряването на телефона нормално се случа, когато го излагате дълготрайно време на висока температура или на директна слънчева светлина. Когато устройството се облъчи прекомерно доста, то се загрява и след това може да се изключи.

Провеждане на видеообаждания

Провеждането на дълги видеоразговори може да аргументи загряване на устройството, защото телефонът употребява по-голямо количество сила и се пренатоварва.

Изтегляне на огромно количество данни през Интернета на устройството

Нерядко се случва да изтегляте приложение, видео, ария или фотоси с огромен размер. Тогава телефонът прегрява вследствие потреблението на огромни запаси.

Продължително възпроизвеждане на мултимедия

Когато употребявате дълготрайно време мобилното си устройство за възпроизвеждане на мултимедия, то то стартира да повишава температурата си вследствие на натоварване.

Паралелно със загряването, батерията на устройството се изтощава бързо и функционалностите му последователно се забавят.

Други най-често срещани аргументи за загряване на телефона са:

- използване на приложения за навигация;

- продължително записване на видеоклипове;

- използване на приложения или функционалности, до момента в който зареждате устройството;

- играете игри дълготрайно време.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР