Загорялата жена почти винаги означава незадоволена жена. Но какви са

...
Загорялата жена почти винаги означава незадоволена жена. Но какви са
Коментари Харесай

3 сигнала за зверски загоряла жена

Загорялата жена съвсем постоянно значи незадоволена жена. Но какви са признаците, по които можете да познаете, че една жена към този момент 6 месеца стои на изсъхнало, в очакване на най-подходящия, а в този момент го припознава във всеки втори.

1. Изглежда умопомрачително в 6 сутринта

Няма естествена жена, която да стане в 4 ч. сутринта, с цел да си направи маникюр, педикюр, невероятна прическа, обаятелен грим и да излезе с най-голямо неспокойствие за работа. Абсолютно потвърдено е, че на дамите са им нужни най-малко два часа след пробуждане, с цел да се приведат в съвършен външен тип. Освен това, обвързаните дами нормално излизат рошави за работа, просто тъй като не са имали време да се срешат, както би трябвало, след утринния секс. Така че, в случай че видите някоя супер наконтена кокона рано сутринта, това в множеството случаи е сигнал, че тя е подготвена да се хвърли на първия поискал я мъж.

2. Сменя настроенията си през 20 минути

Загорялата жена постоянно залита от положение на обезсърчение, нервен плач, завист към благо държание и палави усмивки. Тази нестабилна емоционалност се дължи на дългото неявяване на оргазми в живота на една жена. Когато усети, че злобният взор няма да й обезпечи неотдавнашен секс, тя изпада в обезсърчение и стартира да оплаква злата си орис. След като се нареве хубаво, събира всичките си сили и си спомня, че мъже в действителност се притеглят с усмивка и своеволен взор.

Другата причина за сходно държание при дамите, е в случай че са обвързани, само че сътрудникът им не им обръща внимание. В подобен случай, дамата отново си остава загоряла, само че драмата й е доста по-тежка, тъй като самочувствието й е смачкано, а възприятията й са засегнати. Тези дами са най-уязвими, подготвени са на всичко и при най-малкия жест на внимание.

3. Танцува като същинска Мадона

Тук е доста значимо да различите загорялата жена от леката жена. Първата има правила, които са й попречили да си легне с първия срещнат още предишния петък. Затова, за разлика от леката жена, тя наподобява като побесняла на дансинга. Танцува предизвикателно, налива се с коктейли, само че все се върти към приятелките си. Загорялата жена наподобява все по този начин цялостна с сила и в 5 сутринта, до момента в който леката жена най-вероятно към този момент си е тръгнала с първия срещнат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР