Загиналият в зловещата катастрофа в Пловдивско Христо К. е бил

...
Загиналият в зловещата катастрофа в Пловдивско Христо К. е бил
Коментари Харесай

Трагедията е огромна! Стана ясно кои са младежите, загинали в касапницата край Пловдив

Загиналият в злокобната злополука в Пловдивско Христо К. е бил възпитаник последна година в гимназията в Брезово. През май 2021 година е щял да бъде зрелостник.

Младежът е от село Отец Кирилово и със съученици и другари се били събрали нощес на ваучър в Чоба.

Местни поданици настояват, че там крепко се леел алкохол – бира и спиртни питиета. Все още обаче няма данни Христо да е използвал алкохол. Засега има единствено проба за опиати, която е негативна. Алкохолната проба ще бъде подготвена по-късно.

Радостина е от село Царацово. Тя също е била на купона в Чоба, написа " ".

, младежът е карал "Голф ", благосъстоятелност на татко му, който бил разпален по мощните коли. Автомобилът е чипиран с увеличена мощ на 200 конски сили.

Колата е летяла на пета скорост като аероплан и в началото се е забила в оградата, а от удара се е завъртяла и се е блъснала в стълба. Няколко часа са престояли телата на двамата младежи в смачкания до неразбираемост автомобил. Колата се е разрушила към 1.00 часа след среднощ, едвам към 5.30 часа пожарникари и полиция съумели да извадят двете тела.

Това е четвъртата злополука със гибел единствено за две години на този завой, описаха в Чоба. Кметът на селото Йордан Михайлов още преди време е изискал от общината там да бъдат построени „ легнали служители на реда “, които да лимитират скоростта.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР