Загиналият при масовия бой с брадви и лопати в Казанлък

...
Загиналият при масовия бой с брадви и лопати в Казанлък
Коментари Харесай

Загиналият от брадва в Казанлък е 37-годишен баща на две деца

Загиналият при всеобщия пердах с брадви и лопати в Казанлък в понеделник е 37-годишен татко на две деца. Той е трябвало да бъде част от дело за различен побой, съобщи кметът на село Манолово, откъдето е и жертвата.

След побоя през вчерашния ден няколко души са в болница с заплаха за живота. В всеобщия пердах вземат участие две ромски семейства.

По обяд два буса и няколко автомобила стопират на улицата до пазара в Казанлък. По улиците стартират да вървят към 30 души с мотики, брадви, бухалки и ножове. Два ромски клана е трябвало да се явят на дело в съда, само че ненадейно стартира страшната препирня.

Задържани са 11 души. Враждата сред двете фамилии е остаряла, а преди години има и сгазено дете отново при случай сред двете семейства.

Таирови и Бижеви имат проблеми между тях от години. Последният случай не е единствен. Преди месеци те се сбиват и пред полицейското ръководство, съобщи Би Ти Ви.

Според локалните искрата се възпламенява от нещо дребно, само че тъй като се движат с кирки и брадви - се стига до всеобщия пердах и нещастието.

В Павел баня ще се наблюдават учебните заведения, където учат и децата на двете семейства.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР