Загиналата 33-годишна жена е уважаван млад училищен психолог Цял Айтос

...
Загиналата 33-годишна жена е уважаван млад училищен психолог Цял Айтос
Коментари Харесай

Загубихме още един уважаван педагог, този път в днешната зверска катастрофа край Бургас

Загиналата 33-годишна жена е почитан млад учебен психолог

Цял Айтос плаче за починалата 33-годишна Янита Пепелянкова, която е родом от с. Константиново. Тя е била учебният психолог на едно от най-реномираните съществени учулища в Бургаска област ОУ „ Светлина “ – възпитател, печелил няколко награди за относително късата си кариера, последната от които, връчена персонално от шефа на РУО-Бургас Петя Петрова през октомври м.г.

„ Пепелянкова бе същински преподавател, помогнала е на десетки деца в учебното заведение и това, което се е случило през днешния ден, е същинска покруса за Бургаската култура “, споделиха пред Флагман нейни близки.

Припомняме, че към 15 ч. през днешния ден 33-годишната Янита е пътувала с двете си деца – момиченца на 5 и 8 година, возена от майка си, по пътя Бургас-Средец. Малко преди разклона за с. Черни връх, на прав сектор, ги връхлита БМВ, ръководено от 59-годишен мъж от прилежащото с. Константиново. По първична версия, той е подхванал маневра по изпреварване без да реши вярно дистанцията до колите, движещи се в насрещното движние. Пред пристигналите на мястото служители на реда обаче е обяснил, че ходовата част на автомобила е блокирала малко преди удара, а на място се виждат след от дълъг спирачен път.

Ударът е бил нечовечен, от Ситроена, на чиято предна седалка се е возела Янита, е останало доста малко за различаване. 33-годишният възпитател умира на място, майка ѝ е с голям брой контузии, а двете деца са откарани по неотложност към УМБАЛ-Бургас с кола за спешна помощ. 5-годишното момиченце е с фрактура на черепа и остава с заплаха за живота и под непрекъснато лекарско наблюдаване. 8-годишната му сестричка е със разтърсване на мозъка.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР