Заемащият най-висшата длъжност в Народното събрание Росен Желязков и до

...
Заемащият най-висшата длъжност в Народното събрание Росен Желязков и до
Коментари Харесай

Председателят на НС Росен Желязков се вайка: Не съм спал с Румяна! Не съм постигнал всичко с „меча“ си

Заемащият най-висшата служба в Народното събрание Росен Желязков и до през днешния ден твърди, че в никакъв случай не е бил с друга жена, с изключение на със брачната половинка си, откогато двамата са женени. Ето за какво слуховете, които витаят за него, го вбесяват.

От години се приказва, че Желязков, който е момчето за всичко на Бойко Борисов, е имал любовна връзка с съвсем с 10 години по-възрастната от него Румяна Бъчварова, която също е от ГЕРБ и сега го играе дипломат в Израел.

„ Никога не съм имал повече от професионални връзки с госпожа Бъчварова. Това, което се тиражира, са гнусни неистини. “, споделя Желязков по тематиката.

Според тези клюки точно Румяна Бъчварова е индивидът, който най-вече е оказал помощ на Росен Желязков в политиката и го е стартирал, с цел да стигне дотук. Това още повече вбесява някогашния министър, тъй като той твърди, че се е издигнал не с креватните си умения, а с доста труд.

В същото време брачната половинка му Ралица, която по специалност е актриса, само че от дълго време не практикува, мълчи като ледена кралица. Тя не дава тип да се тормози или да се съмнява, че мъжът й е изневерил, само че не се знае какво става в дома им, откакто прожекторите угаснат.

Росен Желязков в действителност като млад е бил с избухлив темперамент, защото е върл рокаджия. Тази музика е неговото занимание и до през днешния ден, даже свири на китара в аматьорска група с Есил Доран като вокал и мъжа й.

Този негов темперамент като че ли изчезва, когато влиза в политиката като послушното кученце на Бойко Борисов. В този ред на мисли можем да се запитаме с съображение за какво човек-подметка на Борисов да не прави секс, с цел да се издигне?

Инфо: Уикенд

Тагове: Росен Желязков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР