Заедно в час започва новата си кампания за подбор на

...
Заедно в час започва новата си кампания за подбор на
Коментари Харесай

До 20 ноември "Заедно в час" набира нови учители

Заедно в час стартира новата си акция за асортимент на участници за двегодишната си стратегия. Желаещите могат да аплайват до 20 ноември, като попълнят онлайн формуляр на уеб страницата на организацията –www.zaednovchas.bg, оповестиха от там.

Одобрените претенденти ще стартират работа в учебно заведение през септември 2018 година, а преди този момент ще преминат интензивна лятна подготовка в границите на седем седмици.

За осма поредна година фондация " Заедно в час " ще подбере и образова участници по програмата си, които да преподават най-малко две години в учебни заведения сътрудници на организацията в някой от следните райони - Велико Търново, Враца, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, София град, София област и Стара Загора. Участниците ще преминат през професионално образование, което ще им помогне да развият нужните умения както за работа в класната стая, по този начин и за продължение на кариерното си развиване след програмата в направления като обществено предприемачество, планове на районно равнище, просветително водачество и просветителни политики.

За кандидатстване не е необходим предходен преподавателски опит, нито авансово добита професионална подготовка " преподавател ". Необходима е приключена бакалавърска степен (до 15 септември 2018 г.) и настройка, че всяко дете може да успее и заслужава еднакъв достъп до качествено обучение. Участниците, които авансово нямат подготовка " преподавател ", ще преминат профилирано образование в университет сътрудник на организацията и ще придобият дееспособност за преподаване при довеждане докрай на програмата.

По време на двете години преподаване участниците получават от " Заедно в час " месечен финансов тласък като допълнение към заплатата от учебно заведение. Организацията е основана по самодейност и с финансовата поддръжка на фондация " Америка за България " и е част от световната мрежа за еднакъв достъп до качествено обучение Teach For All.

Кандидатури за присъединяване в програмата се одобряват до 20 ноември 2017 година на уеб страницата на организацията - www.zaednovchas.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР