Заедно те раздаваха съвети и насърчаваха честния начин на живот,

...
Заедно те раздаваха съвети и насърчаваха честния начин на живот,
Коментари Харесай

Терапевтът от Юта Джоди Хилдебранд се признава за виновен за малтретиране на деца с майката на YouTube Руби Франке

Заедно те раздаваха препоръки и насърчаваха честния метод на живот, употребявайки своята марка като наставнически модели за подражателство, с цел да прикрият какво се случва зад кулисите.

На 30 август 12-годишният наследник на Франке избягал през прозореца на къщата на Хилдебранд в град Айвинс в южната част на Юта и помолил комшия да се обади на полицията, съгласно позвъняване на 911, оповестено от St. George Полицейско ръководство. Момчето беше едва, цялото в рани и имаше тиксо към глезените и китките. Той споделил на следователите, че Хилдебранд е поставил въжета на крайниците си и е употребявал пикантен червен пипер и мед, с цел да облече раните си, съгласно заповедта за обиск.

Адвокатът на Хилдебранд, Дъглас Тери, сподели, че клиентът му се е признал за отговорен в сряда, вместо да изчака до по-късна дата, тъй като не искаше децата на Франке да свидетелстват.

„ Тя поема отговорността и в този миг нейната съществена грижа е тези деца да могат да се излекуват, както физически, по този начин и прочувствено “, сподели Тери. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР