Заедно с Меган Маркъл и принц Хари за Америка ще

...
Заедно с Меган Маркъл и принц Хари за Америка ще
Коментари Харесай

Восъчните фигури на Меган и Хари също заминават за Америка


Заедно с Меган Маркъл и принц Хари за Америка ще заминат и восъчните им фигури, оповестиха от музея „ Мадам Тюсо “ в Лондон. Решението е взето, откакто през вчерашния ден херцозите на Съсекс оповестиха, че се отдръпват от кралските си отговорности и ще работят, с цел да бъдат финансово самостоятелни. 

До момента техните статуи бяха изложени паралелно с тези на другите членове на кралското семейство. „ Заедно с останалите по света и ние реагираме на изненадващата вест “, показа в публично изказване генералният управител на „ Мадам Тюсо “ Лондон, Стив Дейвис. Много скоро следва фигурите на Меган и Хари да бъдат преместени в музея в Ню Йорк. Изработката на всяка от тях коства близо 195 хиляди паунда.

В новия стадий от живота си херцозите на Съсекс възнамеряват да прекарват времето си и във Англия, и в Северна Америка, а този „ географски баланс ще им помогне да отгледат сина си с почитание към кралските обичаи, в които е роден, като в същото време фамилията си обезпечи пространство, с цел да се концентрира над идващия стадий, в това число лансирането на нова благотворителна самодейност “. Решението им не бе авансово разисквано нито с кралица Елизабет II, нито с наследника на трона принц Чарлз.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР