Заедно с екологията и младите хора на преден план излизат

...
Заедно с екологията и младите хора на преден план излизат
Коментари Харесай

Д-р Янко Станев водач на листата на СДС пред БТА: Основен проблем на Варна екологията

Заедно с екологията и младежите на напред във времето излизат също образованието и опазването на здравето, уточни още заместник-председателят на Съюз на демократичните сили и посочи, че по тази причина се желае развита стопанска система, което става с европейски заплати.
Няколко са проблемите на Варна, само че огромният е екологията. Това сподели в отговор на въпрос на лидерът на листата за общински съветници на СДС-Варна доктор Янко Станев. 

Той добави, че Съюз на демократичните сили са показали проект за екологията на града във всичките му аспекти – вода, въздух, почва, море. С екологията е обвързвана и чистотата на града.

Кандидатът уточни, че за решаването на тези проблеми са нужни дълготрайни ограничения. Освен това тези ограничения са значими и за младежите, които също са приоритет за Съюз на демократичните сили. Според Станев за младите би трябвало да има преференциални условия във всяко едно отношение. 

Заедно с екологията и младежите на напред във времето излизат също образованието и опазването на здравето, уточни още той и посочи, че по тази причина се желае развита стопанска система, което става с европейски заплати.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР