Задръствания белязаха празничния ден. Причината са ремонти. Колони се образуваха

...
Задръствания белязаха празничния ден. Причината са ремонти. Колони се образуваха
Коментари Харесай

Задръствания по магистралите

Задръствания белязаха празничния ден. Причината са поправки. Колони се образуваха на изходите на автомагистралите „ Тракия” и „ Хемус” още от сутринта. На места опашките доближиха 3 км, съобщи NOVA.

За да контролират трафика, на изходите на огромните градове, по първокласни пътища, автомагистрали и трасета, водещи към граничните ни пунктове, има полицейски екипи.

От Агенция „ Пътна инфраструктура” поучават да се кара деликатно в региона на четирите моста по Автомагистрала „ Хемус”, където тече ремонт.

Има интензивно придвижване по пътищата навътре в страната, както и към граничните контролно-пропускателни пунктове - най-много в посока Гърция. Полицейски екипи ще бъдат ситуирани по всички пътища и на входовете и изходите на огромните градове.

В събота - от 9.30 до 19.30 ч., ще бъде лимитирано придвижването за всички коли през Шипченския проход. Причината е провеждането на надпреварата „ Шипка - Дамасцена 2018 “. Същият сектор ще бъде затворен и в неделя от 7:30 до 17:30 ч. По време на надпреварата трафикът ще бъде пренасочен през Прохода на Републиката.

В петък тапи изпитаха нервите на хиляди хора, тръгнали на път, като най-тежко беше на автомагистрала "Тракия ". Заради ремонт на 16-ия километър в посока Бургас, колоната на моменти доближаваше над 5 км.

Натоварен беше трафикът и по основен път Е-79, в правата сред Благоевград и Симитли. В събота заран там ситуацията беше спокойна.

Повече за времето - тук - след понеделник ни чака захлаждане

Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР