Задействането на противопожарната система в тунел Ечемишка на АМ Хемус

...
Задействането на противопожарната система в тунел Ечемишка на АМ Хемус
Коментари Харесай

АПИ: Изгорели газове включили евакуационните системи на тунел Ечемишка

Задействането на противопожарната система в тунел " Ечемишка " на Автомагистрала " Хемус " е заради повишение на концентрацията на изгорели газове от покачвания трафик през оборудването през днешния ден. Това е довело до автоматизираното включване на гласовото известие в системата за уведомяване на водачите през днешния ден към 9:25 ч. Дежурният екип в контролния център на тунела незабавно е направил инспекция на всички системи за видеонаблюдение и е открито, че няма случай и гласовото уведомяване е спряно, оповестиха от пътната организация.

Сутринта в тунела е имало натоварен трафик, което е повишило концентрацията на изгорели газове от колите. Вентилационната система е работела, с цел да не се допусне нарастване на изгорелите газове.

Агенция " Пътна инфраструктура " се извинява на пътуващите за основаното безпокойствие. В тунела има 24-часово видео наблюдаване и водачите могат да карат умерено, спазвайки разпоредбите за сигурност на придвижването, показват от пътната организация.

По-рано през днешния ден от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че " Пътна полиция " контролира придвижването при тунел " Ечемишка " поради скупчване на транспортни средства. Причината за усложнения трафик е осъществяването на ремонтни действия в региона, показаха от Министерство на вътрешните работи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР