Задавам въпроса какъв е смисълът от тези санкции срещу мен?

...
Задавам въпроса какъв е смисълът от тези санкции срещу мен?
Коментари Харесай

Западът санкционира богатите в Русия. Но наистина ли това наказва Путин и помага на Украйна?

„ Задавам въпроса какъв е смисълът от тези наказания против мен? Какво реализират? Те не оказват помощ на Украйна “, сподели Макаров в рядко изявление, премигвайки на италианското слънце.

Западните държавни управления са глобили десетки милиардери, с цел да изолират съветския президент Владимир Путин, да спрат финансовата поддръжка за неговия война и да ги насочи против него. Те желаеха магнатите да „ почувстват следствията “ от правенето на бизнес с Путин, в случай че не покажат „ смяна в държанието “, сподели Питър Стано, представител на външните работи на Европейската комисия.

През април 2022 година Белият дом също по този начин разгласи предложение за изземване на активите на набелязаните магнати при избрани условия и „ позволяване на постъпленията да потекат към Украйна “.

През 21 месеца от този момент обаче малко от глобените предприемачи са подлагали на критика Путин и единствено $5,4 милиона от почти $58 милиарда замразени частни активи са отишли ​​в Киев.Някои от богатите предприемачи в този момент се борят в съда, нар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР