Задава се поредния сериозен скандал в българския футбол, който, за

...
Задава се поредния сериозен скандал в българския футбол, който, за
Коментари Харесай

Бивш роден национал дава Нефтохимик на ФИФА и УЕФА

Задава се следващия сериозен скандал в българския футбол, който, за жалост, още веднъж ще доближи до ФИФА и УЕФА. Става въпрос за лиценза на бургаския Нефтохимик и по-конкретно по какъв начин шейховете са го получили от БФС, откакто имат обвързване към някогашния си футболист и национал на България Венцислав Христов с влезнало в действие решение на съда.

„ Става въпрос за неизплатени трудови хонорари в размер на към 50 000 лв.. За тях към този момент има неоправдателна присъда. Венци Христов влезе в състояние на Нефтохимик съгласявайки се на разсрочване и понижаване на парите. Клубът обаче не извърши сделката. Преведе с огромно забавяне по-малко от половината сума. Поради тази причина няма да вършим повече взаимни отстъпки и в този момент ще настояваме да бъде изплатено всичко, само че не по съглашението, а по делото. Не знам по какъв начин и по какъв метод БФС е дал лиценз на клуба за идващия сезон, откакто клубът е наказан. Ще сезираме всички български и интернационалните институции”, сподели Иван Георгиев – юрист на футболиста, пред " Sportal.bg ".

„ Направих компромис. Съгласих се да получа по-малка сума от това, което ми се дължи и което отсъди съдът. Направих го в името на Нефтохимик. Но те ме излъгаха за следващ път. Поради тази причина ще си диря цялата дължима сума дружно с лихвите”, съобщи пък Венци Христов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР