Задържаният за убийството на 57-годишния шофьор в село Прилеп първо

...
Задържаният за убийството на 57-годишния шофьор в село Прилеп първо
Коментари Харесай

Убиецът на шофьора, сгазил дете, първо го набил, после се върнал за нож и го намушкал

Задържаният за убийството на 57-годишния водач в село Прилеп първо го е набил, а по-късно се върнал за нож и го намушкал смъртоносно в левия гален. Острието засегнало артерията и водачът Руско Танев умрял от остра кръвозагуба за към десетина минути. Това разкри в коридорите на Бургаския областен съд наблюдаващият прокурор по делото Ангел Георгиев.

Според самия арестуван Стефан Дехнев той не желал да го убива, а единствено да го нарани. От данните по делото пък ставало ясно, че арестуваният Стефан, разгласен в началото за дядо на детето, нямал роднинска връзка с него. „ Дори той не е дядо на детето публично. Няма данни майката на детето да му е щерка. В националната база данни – той няма деца “, уточни прокурорът.

„ Исках да го заболи, тъй като, като сгази детето и го взех в ръце,то не приличаше на човек. Много скърбя, не знаех, че ще стане по този начин “, сподели 46-годишният Стефан. Мъжът, който е съден за обири и грабежи, изиска от съда да му наложи мярка домакински арест. Прокуратурата обаче настоя за най-тежката мярка „ задържане под стража “, защото има заплаха обвиненият да напусне страната, както го е правил и преди или да повлияе на очевидци – сегашни и бъдещи. Въпреки че автотехническата експертиза още не е подготвена, има данни, че водачът на камиона, блъснал 6-годишното дете, е карал с към 15 км/ч. В кръвната му проба не е открит алкохол.

Съдът остави Стефан Дехнев в ареста.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР