Задържаният за жестокото убийство в градския парк на Добрич Марин

...
Задържаният за жестокото убийство в градския парк на Добрич Марин
Коментари Харесай

Районната прокуратура в Добрич: Не сме уведомени за нападението, предшестващо убийството в парка

Задържаният за жестокото ликвидиране в градския парк на Добрич Марин Добрев е нападнал и ранил още един мъж преди две седмици. Oще преди убийството той е търсен 14 пъти, само че не е бил открит, стана ясно през вчерашния ден.

Oще преди убийството полицията го е издирвала 14 пъти, само че не го е разкрила

Днес от Районната прокуратура в Добрич обявиха, че са били известена за нападението, предшестващо убийството в градския парк, два дни откакто се е случило. От там прецизират, че не са били известени нито за осъщественото нахлуване над Емилиян Рачев, станало на 25 февруари, нито за задържането и след това освобождението на Добрев, мъжът, арестуван за убийството в Градския парк.

Едва на 27 февруари на обяд е пристигнало писмо от полицията, с което прокуратурата е била известена за започнатото досъдебно произвеждане. Наблюдаващият прокурор се разпорежда за търсене на обвинения и незабавното му настаняване в психодиспансер.

Задържан е 31-годишен мъж

От полицията споделиха за bTV, че досъдебното произвеждане е формирано незабавно, макар че към оня миг, не е имало доказателства, че Добрев е причинител, а потърпевшият Рачев е отказал два пъти да извърши различаване.

Писмо до Районната прокуратура е изпратено на 26 февруари.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР