Задържаният за жестокото убийство на 77-годишна жена психично болен мъж

...
Задържаният за жестокото убийство на 77-годишна жена психично болен мъж
Коментари Харесай

Горещи разкрития за жестокото убийство в Момчилградско

Задържаният за жестокото ликвидиране на 77-годишна жена психологично болен мъж до момента не е наранявал хора. Това обявиха поданици на момчилградското село Кременец, където стана зверското действие, написа 24rodopi.com.

48-годишният Сунай Махмуд неотдавна бил освободен от Психиатрията в Кърджали. Мъжът от време на време бил настаняван в профилираното заведение. Живеел при родителите си. „ Преди няколко месеца надраска автомобил на Енергото. Преди година пък счупи предното стъкло на колата на техен съсед. Но хора не е наранявал ”, разясниха поданици на Кременец.

Сигнал за откритата мъртва жена е подаден в 10,30 часа в събота. 77-годишната Хабибе Ахмед е убита с секира. Жената живеела сама, гледала животни. В Кременец били две от снахите й. Тримата й сина работят в Крумовград, Гърция и Холандия.

Тази заран психологично болният мъж влетял с секира в къщата на старицата и почнал да нанася удари по главата й. След действието Сунай се барикадирал в къщата на родителите си, които били в нея. Задържан е. В акцията, ръководена от шефа на Министерство на вътрешните работи дирекцията старши комисар Венцислав Момчилов и окръжния прокурор Желязко Стефанов, са включени и специфични подразделения.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР