Задържаният за блудство с малолетни британски гражданин Даниел Ричард -

...
Задържаният за блудство с малолетни британски гражданин Даниел Ричард -
Коментари Харесай

Задържаният за блудство британски гражданин остава в ареста

Задържаният за блудничество с малолетни английски жител Даниел Ричард - Ериксън Хол остава за непрекъснато в ареста. Първият сигнал против него е подаден от Англия през 2016 година. Отдел " Киберпрестъпност " е събирал доказателства против него в продължение на два месеца.

Сливен

При профилирана полицейска акция английският жител е арестуван в дома му в сливенския ромски квартал " Надежда " в компанията на 6 малолетни и малолетни момчета. Децата са били отведени в полицията и с тях са почнали да работят инспектори от Детска педагогическа стая, психолог и служители на реда. От жилището и автомобила на арестувания са конфискувани компютър, видеокамери и други движимости с свързани с закононарушението. Британският жител се е представял се за свещеник, проповядващ течение на християнска вяра. Задържаният няма да апелира наложената мярка за неотклонение.
Милена Христова, юрист на арестуваният: ой продължава да твърди, че това в което е упрекнат не е осъществено...много добре знае, че с цел да апелираме той би трябвало да бъде наведен в Бургас.
Пред правосъдната палата в Сливен се бяха събрали поданици на ромската махала в поддръжка на арестуваният
Жена: Ще го подкрепим до колкото можемМъж: Ще се борим за ДНК тест.Жена: Няма причина при Даниел. Даниел е доста същински човек, направлява ни
Повдигнатото обвиняване за блудничество с малолетни на английския жител е третия случай в Сливенско през последния месец след арестуваните за същото закононарушение в Сотиря.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР