Задържаният помориец по искане на Австрия за документни измами, тъне

...
Задържаният помориец по искане на Австрия за документни измами, тъне
Коментари Харесай

МВР пусна снимки от луксозния живот на Полихрон от Поморие

Задържаният помориец по искане на Австрия за документни измами, тъне в пари и разкош, излиза наяве след арестуването му през вчерашния ден при спецоперация на ГДБОП. 

53-годишният мъж Полихрон Луков е заподозрян за осъществени голям брой измами на територията на Австрия, измежду които разработване и разпространяване на неистинен документи за идентичност - испански дипломатически паспорти и персонални карти, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Той се представял за дипломат на Федерация Сейнт Китс и Невис, обещавал на хората дипломатически статут, както и да им издаде персонални документи.



Задържаният във връзка с получени в Окръжна прокуратура – Бургас Европейска заповед за следствие и Европейска заповед за арест от прокуратурата в австрийския град Вела поддържал висок стандарт и първокласен метод на живот.



Във финалната част на интервенцията на място са участвали и представители на австрийските служби. При претърсванията на два адреса, яхта и два автомобила с подправени дипломатически номера са конфискувани голям брой подправени документи, удостоверения и печати.



С разпореждане на прокурор от окръжната прокуратура първичното 24-чосово задържане на мъжа е удължено до 72 часа. Внесено е искане в Бургаския областен съд за налагане на непрекъсната мярка за неотклонение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР