Задържаният Николай Кънчев от Горна Оряховица направил пълни самопризнания, че

...
Задържаният Николай Кънчев от Горна Оряховица направил пълни самопризнания, че
Коментари Харесай

Коктейл от алкохол, наркотици и болезнена ревност са в основата на кървавото убийство на Мария

Задържаният Николай Кънчев от Горна Оряховица направил цялостни признания, че е причинител на убийството на 45-годишната си другарка Мария, оповестява в. Монитор.

Убийството беше осъществено в петък през нощта в апартамент на ул. Славянска в кв. Пролет в града. Кънчев разказал пред проверяващите, че е пребил до гибел 45-годишната жена след едновременна приложимост на " коктейл " от алкохол и опиати, а причина за убийството била мъчителна ревнивост. По време на ваучър с доста алкохол и дрога в дома на авера на килъра, мъж на име Светльо, мъртво пияният и дрогиран Николай решил, че гаджето му се смъква с домакина. Той се нахвърлил върху двамата и им нанесъл нечовечен побой. В резултат на побоя домакинът Светльо е в болница с контузии по главата, а Мария умряла.

След като осъзнал какво е направил в продължение на цели три дни килърът се криел във входовете на блокове и на други необитаеми места в железничарския град, преди да бъде разпознат от жител и да бъде посочен на полицейска патрул край локалната автогара. При ареста той не опитал да бяга или да се съпротивлява, а след отвеждането в полицията незабавно си признал за осъщественото закононарушение.

Междувременно познати на Николай от Горна Оряховица споделиха в обществените мрежи, че той постоянно упражнявал физическа принуждение както върху приятелката си Мария, по този начин и върху родната си майка. Заради побоищата преди време Мария даже го напуснала, само че по-късно евентуално още веднъж са се сдобрили. Голяма част от познатите на килъра пък не крият изненадата и настояват, че Николай още като възпитаник бил доста безшумно и непретенциозно момче и не било допустимо да извърши едно толкоз извънредно закононарушение. Убитата жена пък била известна в Горна Оряховица като Мария Бъзето.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР