Задържаният късно вечерта вчера скитник с прозвището Червения пират е

...
Задържаният късно вечерта вчера скитник с прозвището Червения пират е
Коментари Харесай

Задържаният скитник с прозвището Червения пират е признал за заплахите

Задържаният късно вечерта през вчерашния ден друмник с прозвището Червения корсар е признал за имейлите със закани към магистрати, политици и други обществени персони у нас, оповестиха от полицията.

Иззети са двата му телефона, в които са настроени към 10 пощенски кутии, от които са разпращани заплашителните известия.

Арестуваният се споделя Илко Захариев и е от Сливен. Той води бездомнически метод на живот в столицата.

Според проверяващите служители на реда има задоволително доказателства, че точно това е създателят на заканите против арбитър Владислава Цариградска, отправени ѝ след убийството на Мартин Божанов-Нотариуса. Събрани са доказателства, че той е заплашвал и вицепремиера Мария Габриел, вътрешния министър Калин Стоянов, шефа на Столична дирекция на вътрешните работи и доста други обществени персони. Прозвището Червения корсар е взето от негови имейли.

Установено е, че той е създател и на бомбени закани в учебни заведения и молове. 20 известия със закани е изпратил и до Агенция „ Митници “.

Захариев е арестуван за период от до 24 часа. Очаква се през днешния ден да стане ясно дали ще му бъде повдигнато обвиняване и дали ще остане в ареста за по-дълго.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР