Задържаният има криминално досие за други прояви на насилие19-годишен тийнейджър

...
Задържаният има криминално досие за други прояви на насилие19-годишен тийнейджър
Коментари Харесай

Тийнейджър уби 4 души, докато предава на живо във Фейсбук

Задържаният има престъпно досие за други прояви на принуждение

19-годишен младеж хвърли в смут жителите на американския град Мемфис, откакто откри безразборна пукотевица от колата си, до момента в който я кара. Младежът е обиколил улиците на града, стреляйки слепешката от автомобила си, при което минимум четирима души са починали, а трима са ранени.

Заподозреният е аварирал, преди да бъде задържан от полицията в региона на Уайтхейвън в града. В момента той се намира в ареста, осведоми вестник " Уошингтън Пост ", представен от .

Задържаният е бил разпознат като Езикел Кели и има престъпно досие за други прояви на принуждение. През тази година той е бил предварително освободен от пандиза, прекарвайки 11 месеца при в началото наказване от 3 години.

От полицията в Мемфис оповестиха, че Кели е предавал онлайн във Facebook закононарушението, което към този момент е отстранено от обществената мрежа.

Началникът на полицията в Мемфис, Серелин Дейвис, удостовери гибелта на четирима души по време на конференция, което действие дефинира като " безразборна пукотевица в придвижване ".

" Разярен съм, хората са изплашени и гневни. Това не е метод на живот ", съобщи пред медиите кметът на Мемфис Джим Стрикленд

FROM THE SCENE: Video shows the moments 19-year-old Ezekiel Kelly was captured after allegedly going on a shooting spree across the Mid-South.
— FOX13 Memphis (@FOX13Memphis)
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР