Задържаните вчера 40 фенове на Левски днес получиха присъди от

...
Задържаните вчера 40 фенове на Левски днес получиха присъди от
Коментари Харесай

40 фенове на "Левски" бяха осъдени

Задържаните през вчерашния ден 40 почитатели на " Левски " през днешния ден получиха присъди от Районния съд в Пловдив. Те бяха арестуване поради сборичкване между тях в агитката на " Левски " при загубата с 1:2 от " Ботев " (Пд). Конфликтът между фракциите " Ултрас - Левски " и " София – Запад " на последователите на " сините " датира от години. Заради огромния брой случай заседаваха няколко състава на съда.

На 26 от нарушителите бяха наложени наказания  " безплатен труд в интерес на обществото “ за период от 60 часа и насилствена административна мярка " възбрана за посещаване на спортни мероприятия в страната и в чужбина "  за период от две години.

Други трима от нарушителите са с наложено наказване " безплатен труд в интерес на обществото "  за период от 80 часа и насилствена административна мярка " възбрана за посещаване на спортни мероприятия в страната и в чужбина "  за период от две години.

На двама от нарушителите е наложено наказване " безплатен труд в интерес на обществото "  за период от 80 часа и насилствена административна мярка " възбрана за посещаване на спортни мероприятия в страната и в чужбина "  за период от две години и два месеца.

На един от нарушителите съдът наложи наказване " безплатен труд в интерес на обществото "  за период от 100 часа и насилствена административна мярка " възбрана за посещаване на спортни мероприятия в страната и в чужбина "  за период от две години.

На 7 от нарушителите съдът наложи наказване " безплатен труд в интерес на обществото "  за период от 100 часа и насилствена административна мярка " възбрана за посещаване на спортни мероприятия в страната и в чужбина "  за период от две години и шест месеца. И на един от нарушителите наказването е " безплатен труд в интерес на обществото "  за период от 120 часа и насилствена административна мярка " възбрана за посещаване на спортни мероприятия в страната и в чужбина "  за период от две години и шест месеца.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР