Задържани са двама мъже, които този следобед пребиха мъж на

...
Задържани са двама мъже, които този следобед пребиха мъж на
Коментари Харесай

Задържаха двама за побой на мъж в магазин в казанлъшко село

Задържани са двама мъже, които този следобяд пребиха мъж на опашка в магазин в казанлъшкото село Горно Черковище, съобщи БГНЕС.
Двамата побойници бяха арестувани в ромската махала на селото. Пострадалият мъж е на 50 година и се споделя Галин Черакчиев. Той е със строшен нос, кръвонасядания и хематоми по главата. Той описа, че двамата братя са му желали бутилка бира, за което посочили печеливша капачка. Магазинерката споделила, че такава промоция в обекта няма. Галин се намесил и двамата мъже му се нахвърлили и го пребили. „ Получавам един удар с глава, текна ми кръв от носа. Отдръпнах се един метър обратно и желаех салфетка от магазинерката.
Щях да желая и парцал, само че до такава степен помня. Нищо не помня. Как съм се прибрал у дома, седя у дома на леглото и ми пристигна мислено да се измия със студена вода, че да не изплаша децата, тъй като видях, че целият съм кървясал ”, споделя потърпевшият. Той е безапелационен, че нито е псувал, нито е обиждал нападателите си. „ Не виждам за какво трябваше да стане по този начин ”. „ Не помня какво е станало. Гледах на клипа по какъв начин ме влачат, само че не помня нищо. Не помня какъв брой съм лежал на земята в магазина, по какъв начин съм се прибрал до нас. От удара в главата ми се губи всичко. Извадил съм си здравно. Съдебна медицина в Стара Загора ми го извадиха ", добави Галин. " Никога не съм имал проблеми с локалните роми. На маса съм сядал с тях. Тези двамата не ги познавам ", описа още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР