Задържан е мъжът, който в пловдивското село Калояново. Той е

...
Задържан е мъжът, който в пловдивското село Калояново. Той е
Коментари Харесай

Задържаха мъжа, който отрови десетки кучета и котки в Калояново

Задържан е мъжът, който в пловдивското село Калояново. Той е на 46 години и с чисто правосъдно минало, заяви „ Българска национална телевизия “.

Разследването по случая все още е в дейна фаза , а на арестувания е отсъдена мярка за неотклонение „ подписка “. За закононарушението така може да получи до четири години отнемане от независимост и санкция до 5000. 

От прокуратурата оповестяват, че работното обвиняване на този стадий е за четири кучета и две котки , само че то може да бъде променено, защото се одобряват сигнали и за други потърпевши животни. Местните от своя страна настояват, че общият брой на убитите котки и кучета е над 100

„ Знаем каква е отровата, само че не я споделям, с цел да не дам концепция на някой различен, който да я употребява. Тя е извънредно мощна и в границите на три минути животното умира по непосилен метод “ , оповестиха от прокуратурата в Пловдив .

Извършителят на закононарушението е направил цялостни признания и декларирал, че преди година дъщеричката му била нападната от куче. Поради тази причина той разпръснал консерви с риба и пилешки крилца, подправени със мощната отрова.

Според жителите на селото историята за нападателните кучета е скалъпена, с цел да бъде избегнато правораздаването. Те упорстват за тежко наказване на причинителя. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР