Задържан е извършителят на стрелбата на границата с Турция, при

...
Задържан е извършителят на стрелбата на границата с Турция, при
Коментари Харесай

Задържан е стрелецът, чийто куршум покоси граничаря Петър Бъчваров

Задържан е причинителят на стрелбата на границата с Турция, при която почина граничният служител на реда Петър Бъчваров. Това е споделила посланикът на Турция у нас Айлин Секизкьок на вътрешния министър Иван Демерджиев, съобщи Българска национална телевизия.
Прочетете още
Това са удостоверили и от българската прокуратура за Нова. 

В изявление за държавната телевизия дипломат Секизкьок съобщи, че следствието от страна на турската прокуратура към този момент е почнало и на границата се намира огромен екип, който работи по всички вероятни версии. Според нея обаче би трябвало да бъде изяснено дали в действителност става дума за пукотевица при трафик на бежанци.

" От 5 сутринта съм на крайник, тъй като персонално турският министър на вътрешните работи Сюлейман Сойлу ми се обади, с цел да ми заяви за случилото се. През деня продължиха срещите с българските управляващи, на които обсъдихме какво можем да създадем. Веднага щом разбрахме за случилото се, на място бяха изпратени екипи на жандармерията, командоси и особено подготвени полицейски кучета ", показа в интервю Секизкьок.

" Разследването от страна на прокуратурата към този момент стартира. Надявам се, че в най-скоро време ще разберем каква е тя - има ли проведена незаконна група, която стои зад стрелбата, има ли и други аргументи за тази пукотевица, тъй като до този миг не е имало сходни случаи ", сподели още турският дипломат.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР