Задържан е 24-годишен мъж, обявен за общодържавно издирване заради нанесен

...
Задържан е 24-годишен мъж, обявен за общодържавно издирване заради нанесен
Коментари Харесай

Задържаха изверга, пребил приятелката си с лопата в Пордим

Задържан е 24-годишен мъж, разгласен за общодържавно търсене поради нанесен побой над жена в изискванията на домашно принуждение, оповестяват от Районната прокуратура в Плевен.

На 16 август е получен сигнал в Първо районно ръководство в Плевен от 20-годишна, която декларирала, че в дома ѝ в Пордим мъжът, с който живее на фамилни начала, ѝ е нанесъл побой с железна лопата и дървена летва.

В хода на следствието е разпитана потърпевшата жена и е освидетелствана в Катедра по правосъдна медицина в Плевен. Назначена е съдебно-медицинска експертиза, разпитани са очевидци.

Предприети са незабавни оперативно-издирвателни мероприятия за определяне на посочения за причинител - А.М., на 24 години. Извършени са претърсвания на адреси за издирването му. Мъжът е открит на 18 август от полицията, прибавят от прокуратурата.

А.М. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура-Плевен. Предстои внасяне на искане в съда за взимане на мярка за непрекъснато задържане под стража. Разследването по делото се продължава под наблюдението на плевенската прокуратура.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР