Задържаха двама гранични полицаи за получен подкуп. Оперативните действия са

...
Задържаха двама гранични полицаи за получен подкуп. Оперативните действия са
Коментари Харесай

Задържаха двама гранични полицаи за получен подкуп

Задържаха двама гранични служители на реда за получен рушвет. Оперативните дейности са осъществени по самодейност на Групово дело „ Гранична полиция “ в късните часове на 23 март на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Гюешево “.

Двамата гранични служители на реда – на 38 и 49 години, са арестувани от Дирекция „ Вътрешна сигурност “ и бранш „ Специални тактически дейности “ на РДГП-Кюстендил минути откакто приели рушвет в размер на 150 евро.

Тримата са задържани нощес по сигнал за обир на незаконни мигранти

Парите били дадени от албански жители, с цел да може единият от тях – на 39 години, да излезе от България в Северна Македония без да му бъде наложена глоба за превишен престой в страната.

В рамките на спецоперацията са задържани и непознатите жители.

Те са арестувани нощес

С разпореждане на наблюдаващия прокурор четиримата са привлечени в качеството на обвинени и са задържане за период до 72 часа.

Предстои да бъдат импортирани в съда претенции за взимане на меки за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на тях.

В пограничната община Малко Търново се борят с купищата боклуци след незаконните мигранти

Работата по случая продължава с осъществяване на интензивни дейности по следствието по формираното досъдебно произвеждане.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР