Задържаха 23-годишен водач след положителна проба за наркотици. В сряда

...
Задържаха 23-годишен водач след положителна проба за наркотици. В сряда
Коментари Харесай

Четирима преспаха в арестa за алкохол и наркотици в Пловдивско

Задържаха 23-годишен лидер след позитивна проба за опиати. В сряда е спрян за инспекция автомобил „ Джип Град Чероки “ в Първомай. Водачът е тестван с техническо средство, което реагирало позитивно на марихуана. При претършуване в дома му в с. Градина, където живее с 22-годишно момиче, криминалисти разкрили и иззели към 215.2 гр. марихуана, 9.8гр. семена за марихуана, железен гриндер и електронна везна. Те са арестувани за едно денонощие. Образувано е бързо произвеждане за закононарушение, а материалите са докладвани в прокуратурата.

20-годишна асеновградчанка пък бе арестувана за владеене на опиати. При полицейска инспекция от нея са конфискувани 200 бр. таблетки екстази. В жилището й е намерено малко количество синтетичен канабиноид. Срещу нея е формирано бързо произвеждане. С разпореждане на прокуратурата тя е привлечена като обвинена и е взета мярка за неотклонение – парична гаранция.

Вчера в с. Брестник автопатрул спрял лек автомобил „ БМВ “. При инспекцията било открито, че зад кормилото е 43-годишен лидер. Последвалият тест с техническо средство посочил, че мъжът кара след приложимост на алкохол. Нарушителят е арестуван за период от 24 часа и е формирано бързо произвеждане.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР