Задълженията на министър Лиляна Павлова не приключват с официалното закриване

...
Задълженията на министър Лиляна Павлова не приключват с официалното закриване
Коментари Харесай

Борисов: Задълженията на Павлова не приключват със закриването на председателството

Задълженията на министър Лиляна Павлова не завършват с формалното закриване на европредседателството, а с формалното привършване на трио-председателството през декември, както е залегнало в програмата на Европейския съюз.

Това съобщи пред народните представители през днешния ден министър председателят Бойко Борисов.

Питането към премиера беше сложено от депутата от Българска социалистическа партия Антон Кутев. Неговият въпрос беше - какво работи министър Лиляна Павлова и за какво това министерство продължава да съществува, откакто Председателството на България на Съвета на Европейски Съюз е завършило?
Премиерът изяснява какво тъкмо работи Лиляна Павлова през днешния ден Вероятно ще стане явен и срокът, през който ще продължи да съществува министерството за европредседателството
Премиерът добави, че Лиляна Павлова е ръководител и на Съвета по европейски въпроси към Министерския съвет.

„ На Павлова е предоставено да координира Седмата годишна среща на страните от Централна Европа и Китай, която се организира на 6 и 7 юли. Взехме решение тогава да се сътвори партньорски център в България, предоставено е на министър Павлова да координира работата на този център дружно с китайската страна”, посочи още Борисов, представен от БГНЕС.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР