Задача номер 1 в списъка на депутатите на 47-то Народно

...
Задача номер 1 в списъка на депутатите на 47-то Народно
Коментари Харесай

Няма спор: Ето я задача №1 на депутатите

Задача номер 1 в листата на депутатите на 47-то Народно заседание за тази година е приемането на бюджета. Спор за това няма даже сред ръководещи и съпротива.  

" Аз не чакам проблеми към бюджета. Просто ние би трябвало да я свършим тази работа. И това ще се случи януари, февруари ", съобщи Настимир Ананиев, „ Продължаваме промяната “.

" Аз съм доста разтревожена от обстоятелството, че България стартира 2022-ра година без държавен бюджет, без бюджет за НЗОК и този за публичното обезпечаване ", посочи Десислава Атанасова, ГЕРБ.

" Една сложна процедура, защото опозицията в лицето на ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “ към този момент пробват с процедурни хватки да спрат работата на събранието ", безапелационен е Явор Божанков, Българска социалистическа партия.

Проблемът с високата цена на тока също ще откри бързо място в пленарната зала, твърдят законотворците. 

" Час по-скоро е хубаво да отпадне мораториумът, тъй като той има доста неприятен резултат върху бизнеса ", уточни Стоян Михалев, „ Демократична България “.

" Трябва да се прегледа доста огромен пакет антикризисни закони, с цел да бъде подкрепят бизнесът и с цел да бъдат подкрепени хората да преодолеят тази рецесия ", заяви Хамид Хамид, Движение за права и свободи.

От листата с предпочитани задания на ръководещото болшинство не липсва и тематиката „ Ковид “. 

" Наследството, което ни остави ГЕРБ, не е доста положително. Здравната система е в много неприятно положение и има ужасно доста работа там ", безапелационен е Настимир Ананиев, „ Продължаваме промяната “.

" Очаквам държавното управление да предложи в действителност съответен проект във връзка с ускорена имунизация, на зелен документ ", посочи Десислава Атанасова, ГЕРБ.  

За анулацията на зеления документ ще не престават да настоят от най-малкото парламентарна група. Тази на „ Възраждане “ и предизвестяват – в случай че това не стане факт, ще има митинги. 

" Трябва да се постави завършек на това безумство.И като споделяме, че ще съберем няколко хиляди – повярвайте ми – доста ще са ", съобщи Цончо Ганев, „ Възраждане “.

Не на последно място – тази година ръководещите дават обещание – правосъдната промяна ще стане факт. 

" Хората я чакат, тъй като тя визира в това число и елементарния човек. Ще бъде мъчно, да. Затова би трябвало да стартираме дебатите за подготовката на един в действителност изчерпателен и добре изработен законопроект ", уточни Ива Митева, предава Нова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР