Зад всеки голям успех стои не само упорита работа, но

...
Зад всеки голям успех стои не само упорита работа, но
Коментари Харесай

7 знаменитости, чиито родители направиха абсолютно всичко, за да ги издържат

Зад всеки огромен триумф стои освен упорита работа, само че и самочувствие и това може да се удостовери от героите на нашата публикация. Преодоляването на компликациите по пътя към славата обаче става по-лесно, когато имаш поддръжката на най-важните хора в живота – родителите си. Родителите на звезди в тази публикация постоянно са били там за децата си.

Докоснати сме от истории за това по какъв начин родители на звезди са издържали децата си, по тази причина желаеме да ги споделим с нашите читатели.

1. Дженифър Лопес

Дженифър Лопес, пуерториканка, родена в Бронкс, постоянно се е чувствала като нежелателен човек при започване на кариерата си. Тя живееше в дребна къща, нямаше опит в шоубизнеса – всичко това не способства за развиването на кариерата на звезда. Може би Джей Ло нямаше да стане това, което е в този момент, в случай че не беше майка й.

2. Дуейн Джонсън

Бащата на Дуейн Джонсън, Роки Джонсън, който посвети живота си на спорта, беше много непоколебим родител. Въпреки това методът, по който изрази любовта си, направи Скалата индивида, който е през днешния ден. „ В деня, в който стопирах да диря утвърждението му, разбрах какво значи да си мъж и, което е по-важно, татко.

3. Райън Гослинг

Оказва се, че симпатягата на Холивуд Райън Гослинг в учебно заведение не е бил толкоз съзнателен възпитаник. Той имаше непрекъснати спорове с учители и възпитаници, а от 10-годишна майка му стартира да го учи у дома. Дона Гослинг постоянно е подкрепяла сина си.

4. Кейт Хъдсън

За разлика от други герои от нашата селекция, Кърт Ръсел не е биологичният татко, а вторият татко на Кейт Хъдсън. Въпреки това точно на него Кейт е признателна за обстоятелството, че беше до нея през цялото това време.

5. Селена Гомез

Като дете Селена Гомес беше доста смутена от развода на родителите си. Това повлия на връзките й с майка й Манди Тийфи и провокира голям брой спорове. Въпреки това, любовта и поддръжката, които Тифи даде на щерка си, не й разрешиха да прекъсне тази връзка.

6. Сирша Ронан

Звездата от „ Малки дами “ Саориш Ронан признава, че майка й и татко й са я защитили, когато е била доста млада актриса. Родителите й постоянно са били там през цялата й холивудска кариера.

7. Джъстин Бийбър

Майката на Джъстин Бийбър Пати Малет постоянно е подкрепяла сина си по пътя към триумфа. Джъстин й е признателен, че го е направила това, което е през днешния ден.

Чия история ви трогна най-вече? Можете ли да дадете образец от живота, когато родителската поддръжка и обич са създали същински чудеса?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР