Зад стадиона на село Марково ще бъде изграден нов жилищен

...
Зад стадиона на село Марково ще бъде изграден нов жилищен
Коментари Харесай

Нов комплекс от къщи край втория по големина град

Зад стадиона на село Марково ще бъде построен нов жилищен комплекс. Той ще се състои от първокласни къщи, разясни кметът Десислава Терзиева. Районът е прочут със мощен капиталов интерес през последните 10 години. Доказателство за това е и – над 130 броя, сочат данните на най-големия уебсайт за недвижими парцели . Преобладават къщи ново строителство. Цените им стартират от 130 000 EUR. В взаимозависимост от местоположението някои къщи в стадий на градеж се оферират, в друга степен на подготвеност. Срещу 165 000 EUR се продава двуетажен парцел с Акт 14, ситуиран в новата част на селото. Разгънатата му застроена повърхност е 200 кв.м, а дворът – 200 кв.м. Старите къщи, строени през 80-те години на предишния век се оферират надалеч по-евтино – приблизително по към 50 000 EUR.

Новият комплекс „ Кибела “ ще бъде ситуиран върху терен от 6 декара. Ще се състои от 10 еднофамилни къщи, чието РЗП ще е сред 260 и 360 кв.м. Имотите ще са ситуирани от двете страни на централна улица. Имотите ще са с централна климатизация и панели за слънчева сила. Големината на дворовете ще варира от 420 до 520 кв.м. Обезопасяването на комплекса е на най-високо равнище. Достъпът до него ще е посредством фейсконтрол система.

Първата къща, която ще е и мострена, би трябвало да бъде подготвена до края на настоящата година. Клиентите ще могат да купят къщи и на стадий замазка. Така ще имат по-голяма опция да ги обзаведат по собствен усет. Цената на квадратен метър е 1000 EUR.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР