Зад сделката за ЧЕЗ не стои Гинка. Стоят други хора,

...
Зад сделката за ЧЕЗ не стои Гинка. Стоят други хора,
Коментари Харесай

БСП: Зад сделката за ЧЕЗ не стои Гинка

Зад договорката за ЧЕЗ не стои Гинка. Стоят други хора, което стана ясно за всички хора. Изясни се и че държавта е била наясно със договорката, а това което говореше премиера, че не знаел, не дават отговор на истината.” Това съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Георги Свиленски по Би Ти Ви.

Той изясни, че е станало ясно още по какъв начин ДАНС са работили 2-3 години по случая и са дали отчет в Министерския съвет. „ Нали рабираме, че няма по какъв начин отчетът да стигне до ръководителя на Съвета по сигурност и да не стигне до министър-председателя или до отрасловия по енергетика и да не стигне до премиера”, изясни Свиленски.

Народният представител открои два метода на дейности в тази ситуация. „ Единият е госпожа Върбакова и ЧЕЗ да се откажат от тази договорка, да стратират процедурата отначало и страната да участва”, сподели Свиленски и изясни, че в случай че това не се случи, Българска социалистическа партия ще започва подписка измежду тези 3 милиона консуматори на ЧЕЗ и ще внесе групов иск в български или чешки съд, с цел да се спре тази договорка.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР