Забраната е за паркове и градинки, за обществените места има

...
Забраната е за паркове и градинки, за обществените места има
Коментари Харесай

Над 300 акта за струпване на групи хора на обществени места

" Забраната е за паркове и градинки, за публичните места има възбраната за скупчване на хора. У нас има формирани над 300 акта за такива нарушавания. Колегите първо предизвестяват, само че има хора, които не се вслушват и биват глобени ", съобщи пред Нова ТВ основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

" Още от предходната седмица на чиновниците на Министерство на вътрешните работи беше подредено, и те го извършват съзнателно, по високоговорителите на патрулните коли да предизвестяват жителите да не се струпват на едно място, а да се прибират. Аз съм дал на всички регионални шефове пълномощия, всеки, съгласно ситуацията, да преценя какви ограничения да предприеме. Навсякъде броят на скупчването на хора и карантинирането е друго. Не виждам някакъв проблем безотговорните жители да се изплашен малко ", съобщи той.

" Ако всички ограничения се управляват единствено от Министерство на вътрешните работи, то тогава нашата идея е обречена на неуспех. Трябва да има самоконтрол и отговорност от жителите, не трябва принудително да става всичко ", счита Иванова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР