Забрана за износа на луксозни стоки, което ще засегне олигарсите

...
Забрана за износа на луксозни стоки, което ще засегне олигарсите
Коментари Харесай

ЕС ще забрани износа на луксозни стоки за Русия, което ще се отрази на олигарсите


Забрана за износа на първокласни артикули, което ще засегне олигарсите и унищожаване на комерсиалните преференции на Русия, което ще я лиши от някои удобства, да вземем за пример освобождение от мита за някои артикули, са част от новите наказания, които Европейски Съюз разисква, заяви френският държавен секретар по европейските въпроси Клеман Бон, представен от Българска телеграфна агенция.

Това ще гласи новият пакет от претенции за наказания, който Европейският съюз реши да наложи на Русия поради задълбочаването на спора в Украйна и обсадата на Киев.

Посланиците на 27-те членки би трябвало да одобрят дефинитивно този четвърти пакет наказания през днешния ден. Въпреки това, прекъсването на целия импорт на съветски артикули към този момент не е в проектите на Европейски Съюз, добави той.

Тези наказания са огромни, само че са надалеч от желаните от украинския президент Володимир Зеленски, който приканва за интернационално ембарго.

Днес ще бъде разисквана възбраната за импорт на стомана и алуминий, тъй че " цялата стопанска система на суровините да бъде ударена мощно по портфейла, увери Бон.

Очаква се глобите да бъдат приложени в околните дни. Според Клеман Бон, допустимо е да последва нова вълна от наказания.

" Посланието е просто, в случай че руснаците са си мислили, че няма да въведем наказания, са се излъгали. Ако господин Путин е мислел, че ще спрем с първата вълна наказания, в този момент стигаме до петата ", изясни той.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР