Заболеваемостта от COVID-19 във Великотърновска област падна под 850 на

...
Заболеваемостта от COVID-19 във Великотърновска област падна под 850 на
Коментари Харесай

Спада заболеваемостта от COVID-19 във Великотърновско

Заболеваемостта от COVID-19 във Великотърновска област падна под 850 на 100 000 население, само че заетостта на петте лечебни заведения в района остава висока.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30768
14 на 100 от дейните случаи на коронавирусната зараза в района протичат по-тежко и се постанова болнично лекуване, сочат данните на РЗИ.

Заетостта на Covid секторите и двете реанимации на лечебните заведения във Великотърновска област е 76 %.

През почивните дни са потвърдени нови случаи при деца и личен състав в 7 образователни заведения в района. От на следващия ден всички възпитаници във Великотърновско се връщат присъствено на учебно заведение.

Много невисок интерес към имунизация регистрират здравните управляващи. В трите имунизационни кабинета в събота и неделя са сложени под 20 дози ваксина. 
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30768  Учениците от област Ямбол се връщат в класните стаи от понеделник Учениците от област Ямбол се връщат в класните стаи от понеделник  Заболеваемостта от COVID-19 в Ловешка област продължава да понижава, от на следващия ден отпадат по-строгите ограничения Заболеваемостта от COVID-19 в Ловешка област продължава да понижава, от на следващия ден отпадат по-строгите ограничения  Сръбските възпитаници се връщат в класните стаи Сръбските възпитаници се връщат в класните стаи
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР