Зъболекар от Колорадо, обвинен в смъртоносно отравяне на съпругата си

...
Зъболекар от Колорадо, обвинен в смъртоносно отравяне на съпругата си
Коментари Харесай

Зъболекар от Колорадо, обвинен в отравяне на жена си с арсен, пледира невинен

Зъболекар от Колорадо, упрекнат в смъртоносно отравяне на брачната половинка си през март, се призна за почтен в понеделник по обвиняванията в ликвидиране първа степен и подправяне на доказателства.

Властите настояват, че Джеймс Толивър Крейг е отровил протеиновите шейкове на брачната половинка си с арсеник, който е поръчал онлайн, откакто е направил редица търсения в интернет – в това число „ по какъв начин да се направи отрова “ – в седмиците, водещи до нейната гибел.

43-годишната Анджела Крейг умря на 15 март, откакто беше приета в болница няколко пъти поради мощно главоболие и световъртеж, съгласно полицейското ръководство в Аврора.

Процесът против Джеймс Крейг е плануван за 19 април 2024 година със специфичен състав за избор на правосъдни заседатели. Свидетелските показания евентуално ще стартират идната седмица. CNN се свърза с юриста на Крейг, Андрю Хо, само че не получи отговор незабавно.

През март следователите твърдяха в молба за заповед за арест, че Крейг „ е посочил планирането и желанието да постави завършек на живота на жена си, като търси способи да убие някого неусетно, предоставяйки й токсини, които подхождат на нейните приети в болница признаци, и работи за започване на нов живот ” с друга жена.

Джеймс Толивър Крейг, на 45 години, беше задържан рано сутринта в неделя от патрулни служители на реда и отдела за тежки убийства на полицейския департамент Аврора. Вкараха го в пандиза по обвиняване в ликвидиране първа степен. class= 45-годишният Джеймс Толивър Крейг беше задържан рано сутринта в неделя от патрулни служители на реда и отдела за тежки убийства на полицейското ръководство на Аврора. Той беше арестуван в пандиза по обвиняване в ликвидиране първа степен. Полицейско ръководство Аврора

В клетвената декларация се споделя, че Анджела Крейг е умряла, откакто е отишла в болничното заведение за трети път през март. След като дойде последния път, тя получи тежък пристъп, беше сложена на вентилатор и скоро по-късно беше оповестена за мозъчна гибел, се споделя в известието.

В седмиците преди гибелта й Джеймс Крейг употребява компютър в своята стоматологична процедура, с цел да изследва голям брой „ неоткриваеми токсини “ и да прави търсения в интернет, в това число „ какъв брой грама чист арсен ще убият човек “ и търсения в YouTube за „ по какъв начин да се направи отрова “ и „ Топ 5 неоткриваеми токсини, които не демонстрират признаци на нечестна игра “, съгласно клетвената декларация.

Съпругът също е употребявал нов имейл акаунт, с цел да поръчва арсен онлайн, се споделя в клетвената декларация.

Според клетвената декларация сестрата на Анджела Крейг е споделила на следователите, че бракът на двойката е бил плевел и Анджела й е споделила, че Джеймс Крейг преди този момент я е упоил, тъй като е възнамерявал опит за самоубийство и не е желал брачната половинка му да може да го спре.

След гибелта на Анджела Крейг сестра й споделила на следователите, че Джеймс Крейг й споделил, че не желае да се прави аутопсия.

„ Джеймс сподели, че усеща, че в случай че не могат да схванат какво не е наред с нея, когато е жива, той няма да им разреши да я ръгат повече, когато е мъртва “, гласи клетвената декларация.

Раджа Разек и Елизабет Улф от CNN способстваха за този отчет.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР