Забелязали ли сте, че жените са склонни да изпитват собственическо

...
Забелязали ли сте, че жените са склонни да изпитват собственическо
Коментари Харесай

Разказана любов: Амал и Джордж Клуни

Забелязали ли сте, че дамите са склонни да изпитват собственическо възприятие към някои артисти? Един хубав мъж превзема фантазията на дамата и тя го желае единствено за себе си, без значение че е на екрана. Но единствено мъже с огромна харизма са способни да създадат такава връзка с публиката, а измежду тях Джордж Клуни е това, което е бил Кари Грант за бабите ни – идеален.

Всъщност Джордж и Амал Клуни са разказвали за връзката си в не доста изявленията, измежду които най-важни са три – за Hollywood Reporter през 2017 година, в шоуто на Дейвид Летърман по Netflix и пред Vogue. Във всички тези дълги и премерени разкази е явно едно нещо –  всяко откриване на техния персонален живот има цена. Тя е отделянето на доста повече цифрово мастило и време на по-важни неща – постоянно употребяват случая, с цел да дадат публичност на проблем, с който са обществено ангажирани. А това, най-малко в моите очи, е доста почтено.

Донякъде и по тази причина в никакъв случай не съм желала да пиша за връзката на Джордж и Амал Клуни, тъй като ние, Момичетата, ги виждаме като на една хубава двойка хора, които са се намерили, обичат се и не живеят, с цел да са на " пангара на хорското внимание ". Но трансформирах мнението си, тъй като тяхната обич ми наподобява красива, блестяща, стилна, забавна. Около тях човек научава и други неща с изключение на по какъв начин са облечени и на коя яхта са похапнали, а това си заслужава описа. Не се интересуваме от злословия или хейт, не храним нездраво любознание.

Италия в това отношение постоянно е била добра към Джорж Клуни, тъй като, изключително там, където той живее в една част от годината – невидимата от сушата вила „ Олеандра “ на езерото Комо, са виждали доста звезди и има едно по-неинвазивно отношение към тях, заради което те са привлечени от тази зона до ден сегашен.

Така че историята на Джордж и Амал стартира в Италия през лятото на 2013 г.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР