Забележете изобилието от медийно време, което задкулисието може да организира.Ако

...
Забележете изобилието от медийно време, което задкулисието може да организира.Ако
Коментари Харесай

Илиян Василев: Забележете изобилието от медийно време, което задкулисието може да организира

Забележете изобилието от медийно време, което задкулисието може да провежда.

Ако съпоставите какъв брой души приказват по тематиката Булгаргаз от името на задкулисието - то не бе всеки ден в екрана заран и вечер, ту шефа на Булгаргаз, ту и Делян Добрев, Теменужка Петкова, Борисов, Румен Овчаров, Румен Петков и против това понякога Петков и Николов. Рашков не се брои.

Нещо повече, през днешния ден Румен Овчаров напряко заплаши Николов, че Българска социалистическа партия може и да се отдръпна поддръжката за държавното управление /това си беше блъф, тъй като Овчаров се надценява/.

И единствено преценете какъв тъкмо е Румен Петков или Румен Овчаров и в какво качество всички водещи малките екрани им дава гратис време да си развиват атакате против Петков и праителството му.

Разровиш ли го ще мирише, тъкмо това е сагата Булгаргаз.

Финансовото положение е печално, Николай Павлов твърди че е прелестно, само че отхвърля да уточни цесиите на вземания и ролята на БЕХ за чистите салда. Когнитивният дисонанс, който Павлов показва е част от бруталното налагане на разказа за сполучливия управител и печелившата компания на инат на действителността.

Петков и Николов занапред ще схващат мащабите на дълбоката страна на задкулисието и исполинската същина на промените и Промяната.

И това е единствено началото. Без сътрудници "Новите " са обречени, макар че в множеството случаи са прави, изключително против безскрупулни и алчни видове.

Но в случай че за момент не знаете кои са власт и кои съпротива, мъчно ще се ориентирате по медиите.

Илиян Василев
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР