Забавни приключения с група монахини предлага днешния филм в програмата

...
Забавни приключения с група монахини предлага днешния филм в програмата
Коментари Харесай

Френски монахини на КЕФФ днес

Забавни завършения с група монахини предлага днешния филм в програмата на Комедийния европейски кино фестивал за понеделник вечер – „ Мили боже! “ . Прожекцията е от 18:30 часа в LUCKY Дом на киното.

Филмът споделя за пет монахини, които желаят да съберат пари за ремонт на приют. Съдбата им предлага опция да набират средствата от премия на велосипедно съревнование, в което се оказва, че конкуренция са други монахини. Петте основни героини са твърдо решени да завоюват надпреварата и средствата, само че има един проблем – нито еда от тях не може да кара велосипед.

Комедийният европейски кино фестивал ще се продължи до 8 октомври, след което ще има и спомагателна стратегия. Билетите са в продажба на касите на LUCKY Дом на киното – всеки работен ден след 16:00 часа и в почивните дни от 10:30 до 21 часа, както и онлайн на kinolucky.com. Те са на цена от 10 лв., за учащи и пенсионери – по 8 лв., а карта за 5 прожекции коства 45 лв.. На уеб страницата kinolucky.com може да се види и цялостната стратегия на КЕФФ. Фестивалът се организира с поддръжката на Националния кино център.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР