Забързаното ежедневие често ни лишава от възможността да си сготвим

...
Забързаното ежедневие често ни лишава от възможността да си сготвим
Коментари Харесай

С какво ни спечели третият сезон на Бон Апети“

Забързаното всекидневие постоянно ни лишава от опцията да си сготвим нещо вечер, когато се приберем от работа. За да ни се получат обаче нещата и в кухнята, също както и в живота, би трябвало да сме задоволително проведени, дисциплинирани и несъмнено, да имаме предпочитание.
 „ Нещо сладко с Павел Павлов “ и провокациите на сладкарството
Необикновените десерти на Павел Павлов

Как се прави кулинарно предаване и какво прави един десерт невероятен

Като човек, някогашен баскетболист и сегашен готвач Лора - нежната половинка от кулинарния ефирен тандем на " Бон Апети ", знае това чудесно. Както самата тя ни напомни и убеди, тъкмо тези три детайла - предпочитание, добра организация и дисциплинираност, са ключът към вкусната и прясно приготвена храна.

Именно към цифрата три се върти и всичко ново в новия сезон на кулинарното предаване " Бон Апети ".
 Снимка 451626

В сезон три симпатичното дуо Лора и Стоян се е нагърбило със задача да ни демонстрира по три предписания във всеки епизод - нещо, което преди не се е случвало. " Досега все имаше една рецепта, две предписания или не всеки път имаше десерт ", признава Лора.

Всеки от новите епизоди на " Бон Апети " ще ни даде концепция за изцяло меню, с което хем да спестим време, хем да впечатлим който би трябвало. И да, постоянно ще има десерт.
 Снимка 451623

А като казахме десерт, незабавно се сетихме за поничките от парено тесто с малинов крем, които Лора и Стоян направиха пред очите ни и обилно ни почерпеха. Те са част и от предаването, а като имаме поради невероятния им усет, напряко нямаме самообладание да забележим и останалите предписания.

Лора и Стоян са разделили рецептите, които подготвят във всеки един епизод, на три вида.
 Снимка 451627

Първите са избавителният пояс, от който имаме потребност след дълъг работен ден. Тях можем да приготвим извънредно бързо и елементарно.

Вторите също са бързи и лесни, само че за приготвянето им са нужни артикули, които съвсем постоянно се крият в хладилника или по шкафовете у дома. Ако пък инцидентно ги няма в нашите, един бърз курс до кварталния магазин ще ни реши казуса.

Третият тип предписания Лора и Стоян дефинират като " по-специални ". Те изискват повече кулинарни умения, време за подготвяне и, респективно, артикули. Целта е с тях да впечатлим гостите, които сме поканили в събота вечер да вземем за пример.

Нов епизод на " Бон Апети " се излъчва всеки ден от 11:30 ч. по 24Kitchen
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР