Заарбрюкен, който елиминира шампиона Байерн Мюнхен, ще играе с Айнтрахт

...
Заарбрюкен, който елиминира шампиона Байерн Мюнхен, ще играе с Айнтрахт
Коментари Харесай

Палачът на Байерн се изправя срещи Айнтрахт Франкфурт за Купата на Германия

Заарбрюкен, който отстрани първенеца Байерн Мюнхен, ще играе с Айнтрахт Франкфурт в третия кръг на шампионата за Купата на Германия по футбол, до момента в който водачът в Бундеслигата Байер Леверкузен ще излезе в домашен мач против отбора от втора дивизия Падерборн.

Третодивизионният Заарбрюкен сервира най-голямата изненада досега, откакто победи с 2:1 рекордния 20-кратен притежател на трофея Байерн предходната сряда.

Сега отборът е домакини на тима от Франкфурт, който в последно време демонстрира положителни резултати в Бундеслигата и завоюва Купата на Германия пет пъти, последният през 2018 година. Отборът е финалист от предишния сезона.

Третият кръг, плануван за 5 и 6 декември, включва два дуела със сформира от Бундеслигата, което значи, че най-много четири тима от елита ще продължат на четвъртфиналите. Шестте отбора в третия кръг са най-малкият брой от три десетилетия.

Щутгарт ще се изправи против петкратния победител Борусия Дортмунд. Волфсбург, който отстрани двукратния първенец и защитаващ купата си Република България Лайпциг, гостува на Борусия Мьонхенгладбах.

Единственият отбор от четвърта дивизия ФК Хомбург ще играе с водача от Втора Бундеслигата Санкт Паули. Другите мачове са Херта Берлин против Хамбургер ШФ, Кайзерслаутерн против Нюрнберг и Магдебург против Фортуна Дюселдорф./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР